Integritetspolicy – Receptfria Apoteket

Integritetspolicy

En av våra huvudsakliga prioriteringar är att skydda integriteten och att säkerställa säkerheten för våra kunders och webbplatsens personliga och ekonomiska information. Du får ett diskret paket så att ingen vet om din beställning utom du. Dessutom anger vi inte kostnaden för din beställning på paketet – den skickas som en present. Du behöver inte betala tullavgifter.

Vi genomför olika säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för din information. Utcheckningsprocessen använder SSL-kryptering av industristandard som säkerställer integriteten och säkerheten för all din information. Dessutom skyddas din konfidentiella information och sekretess. Produkter visas inte på ditt kreditkortsutdrag.

Vanligtvis ringer vi inte våra kunder. Vi föredrar att kommunicera med våra kunder via e-post. Du ska dock ange rätt telefonnummer annars kan beställningen annulleras av adressverifieringssystemet.

Användning av kakor

Cookies är små textfiler som skickas från webbservern till din dator. Cookies används för att spela in sessioninformation, till exempel tidigare aktivitet på en webbplats för att ge bättre service när besökare återvänder till vår webbplats, anpassa webbsidans innehåll baserat på besökarnas webbläsartyp eller annan information som besökaren skickar och för att möjliggöra åtkomst till specifika områden på webbplatsen.

Insamling av information

För varje besökare på vår webbsida identifierar vår webbserver automatiskt bara konsumentens domännamn eller IP-adress, men inte e-postadressen.

Vi säljer eller överför inte din personliga information på annat sätt.