Villkor – Receptfria Apoteket

Jag förklarar härmed , att all min information som verkligen är och jag följande uttalande läste ha och förutsättningarna att förstå .

Genom att ge upp den order bekräftar jag , att :

● Jag är minst 18 år gammal.

● I patienten, innan nyligen en medicinsk undersökning på ett i det nära förflutna och åtkomliga läkare enligt adresserade am. Denna läkare måste för alla efterbehandlingar och insatser som att vara.

● I de eventuella risker , biverkningar un d fördelar med av mig beställda läkemedel know .

● I av mig beställde droger i tidigare säkert i medicinsk övervakning tas har , eller att det mig med min behandlande läkare rekommenderas var och för min terapeutiska och mediz inische behandling tillämpas är .

● I den me -prescribed medicin enbart för min egen behandling bruk och inte föra vidare .

● I en till licensierade personen för mig ett recept utfärdas endast som en kompletterande till min lokala läkare inte en känd som en ersättning för detta konsultera .

● I den ordning för en nödvändig ingrediens behov , inte utan att Vorrate till butiken .

● Jag omedelbart en läkare för någon medicinsk ingripande konsultera , bör vara komplikationer eller oro beträffande den läkemedels resultat .

● Jag lagligt till auktoriserade ’m i den ordning som används kreditkort att använda .

● I alla frågor sannings besvaras har och också fortsätta att göra kommer , så som jag det med min personliga läkare hade ha .

● Jag sugga ell de risker som liksom fördelar av droger erkänner , över möjliga biverkningar informationen var och behandling överens .

● Jag förstår , att den ordning i ordning för Receptfria Apoteket händer , och även av dem levererade är .

● Jag gesetzli che auktoritet på scenen har det för att acceptera att jag beställde gjorde . Dessutom är jag för att tullklarering och / eller andra skatter , bör ett sådant inträffa , ansvarig .

● Jag är härmed håller förklara , att tillfälligt Eini GE produkter löst skickade att kunna . Detta kan vara fallet i stor efterfrågan att vara eller till bästa möjliga priser för att säkerställa att de kan .

● Jag håller på leveranstiden .